Appen som skriver engelska

Jag blir alltid glad när Hanna skickar sms till mig.
Ibland får jag engelska sms, då använder Hanna en App som skriver alla dem engelska ord hon säger, så här kan ett sånt sms se ut:
 
Not is the body hello hey mate tgi in mary kay satin hands max montana xp e a c e a d I Hawaii e I e hiking I cha cha cha what's up man he left in bieber Recondite tracking Jesse j e surprise Pilates pag now lease Is your dad there money money money for bud bash time for califronia is the glad to hear how are you I gained

#1

Saker:
  • Regnbåge
  • timglas
  • bil
  • bro
  • sol
  • strand
  • karusell
  • nyckelpiga
Det var en gång en liten flicka som älskade att bada, en dag såg hon en regnbåge och bestämde sig för att försöka hitta skatten i änden på regnbågen. Hon packade sin väska, men solglasögon, badkläder, matsäck och en termos med kaffe. Hon tog på sig ett par sköna skor och började promenera.

När hon hade gått ungefär 3 km så såg hon en karusell och hon tyckte att den såg så rolig ut, så hon stannade där och åkte den ett tagg, för det var kul.
Men när solen gick ner kom hon på att hon skulle fortsätta gå lite till för att sen sova i sitt tält.

När hon låg där i tälet kom hon på att hon egentligen var mörkrädd, men istället för att blir rädd och börja gråta tänkte hon att jag får hitta en kompis som kan hålla mig sällskap. Det var lite ont om kompisar där hon byggt upp sitt tält men hon hittade en nyckelpiga som fick följa med henne och sova i tälet, så det gick ganska bra att sova till solen gick upp igen.

när hon vaknade nästa morgon så tog hon med sig nyckelpigan ut och dom började vandra.Efter ett tag kom solen fram och värmde. plötsligt såg hon havet ock älskade ju att bada och därför började hon springa mot stranden.hon tog på bad kläderna och gick ut till vattnet med nyckelpigan.

Nyckelpigan fick sitta i flickans hår när de badade och efersom de inte ville glömma bort vart de var på väg, använde dem timglaset för att bara bada en lagom lång stund. De liftade med en bil och bad om skjuts över den långa långa bron som tog dem över havet till Danmark, där regnbågen fanns.
Väl framme vid regnbågens slut, hittade hon ett bageri med de mest fantastiska wienerbröden och världens snällaste dam som lovade henne så många wienerbröd hon orkade äta.

Första steget som bloggare

Det har varit ett par turbulenta veckor med påsk & en rejäl förkylning, en kort tjänsteresa till USA, en semester i Budapest (där vi fick beskedet att Oma gått bort) sen jobb, begravning och slutgiltligen skriva på nytt kontrakt och berätta för mina godingar på jobbet att jag kommer byta tjänst den 11/5 och göra nåt helt annat ett tag.
Pust....

Hannas & Sannes Historier

Ideen kom i påskas, när Hanna 8 år och jag (moster) satt och berättade historier för varandra med Magic cubes.
Vi berättar antingen hela historien själv eller så tar man en bild var och sen får den andra fortsätta.
De viktigaste reglerna är att man måste börja med: "Det var en gång..." och att man inte får avbryta den som pratar..
Eftersom Hanna och jag inte kan träffas så ofta så tänkte vi testa att starta en blogg och skriva historier där.
Vi får se hur det går...
 
 

RSS 2.0