Attityden och skratten

Attityd 
Snäll
Retsticka
Roligt
Görtråkigt
 
Det var en gång en moster som tjatade om att man skulle vara snäll.
Men alla kanske inte vill vara snälla varje dag, och förresten vem är det som bestämmer om någon annan är snäll? Personen kanske försöker vara snäll, men kan inte vara snällare just för ögonblicket- så skulle det kunna vara iallafall.
 
Ibland känner både mostrar och barn för att retas, oftast tycker alla det är roligt och vi skrattar gott tillsammans, men ibland tycker någon att det inte är roligt.
Hanna vinner oftast vem som kan vara värsta retstickan, Simon är världsbäst på att sura och moster nog bärst på att bli arg.
 
Ibland ber moster barnen att byta attityd, hon vill att det skall vara snällare och inte tjafsa emot, inte ställa sig med armarna i kors och blänga, utan hellre berätta vad som gjort dem på dåligt humör.
För tjafs och blängande tycker moster är görtråkigt.
 
Barnen HATAR när moster säger görtråkigt, eller görroligt för den delen... men så säger man ju i Göteborg.
 
Görroligt var det när moster låg på studsmattan och blev hoppad av Hanna och Simon, hon skrattade så att hon fick ont i magen och lät som mormor brukar låta. Det lät i hela kvarteret.
 
När momor kommer till Stockholm tycker moster att barnen skall testa att lägga mormor på studsmattan och hoppa henne... ;)
 
 
 

2 bra dagar i rad

Rygg och nacke gör sig inte påmind idag heller, iallafall inte direkt på morgonen! :)

Det var länge sen jag hade  bra dagar i rad! Underbart!
Jag hoppas att det är ett resultat av kombinationen av Reflexologi och massage hos Kajsa, intensiv styrketräning på gymet och en massa Zumba och Indoorwalking med favoriten Alexandra som börjar ge resultat.

RSS 2.0